Rack Autó Kft. - Aktualitások
AZ ÚJ BMW 3-as LIMOUSINE:
EGYEDIBB, NAGYOBB, GAZDASÁGOSABB, DINAMIKUSABB.
 

A BMW 3-as sorozat – amely a BMW márka legnagyobb példányszámban eladott sorozata, egyben pedig a világ legsikeresebb prémium modellje – hatodik generációja néhány hónapon belül mutatkozik be. A tervek szerint 2012. február 11-én debütáló új BMW 3-as Limousine a várakozások szerint nemcsak eléri, hanem felül is múlja elődjének óriási sikerét. Mindez azért lehetséges, mert a BMW prémium kompakt kategóriás limuzinja ismét képes új mércét állítani a kategóriában például azzal, hogy mindegyik motorvariáció még erősebbé és még gazdaságosabbá vált. Az új BMW 3-as Limousine kimagasló sportosságával és eleganciájával, jelentősen megnövekedett méretű belső terével, valamint olyan funkcióival és felszereltségi tételeivel győz meg, amelyek egyedülállóak a szegmensben (pl. ECO PRO mód, 8 fokozatú automata sebességváltó Auto Start/Stop funkcióval, új, teljes színspektrumú Head-up Display és a BMW ConnectedDrive egyéb új elemei). Az új BMW 3-as Limousine rangját még tovább emeli a három BMW Line változat (Sport, Modern és Luxury), amelyek egyértelmű vizuális megkülönböztethetősége és eltérő karaktere még az eddigieknél is szélesebb célcsoportok meghódítását teszi lehetővé. A BMW ActiveHybrid 3, az új BMW 3-as Limousine 2012-ben érkező teljes (full) hibrid változata pedig mint műszaki újdonság tölt be jelentős szerepet azzal, hogy világosan mutatja a BMW vezető pozícióját a hibrid prémium kompakt kategóriában.

Sport Line – a sportos, dinamikus vezetőknek:
a fekete külső dizájnelemek, mint például a hűtőrács, a légbeömlők és a kipufogó tovább erősítik a jármű dinamikus kisugárzását. A Sport Line modellváltozat karakterét olyan sportos utastéri elemek hangsúlyozzák ki, mint a sportülések, a piros varrással díszített sport bőrkormány, a kifinomultan hangsúlyozott belső díszbetétek, az ülés részletei vagy a sportos műszeregység.

    

Modern Line – az „életstílus-orientált” vásárlóknak:
a Modern Line modellváltozat különlegességét többek között a selyemfényű alumínium külső dizájnelemek teremtik meg. Az utastérben a Modern Line különleges szín- és anyagkombinációkat vonultat fel, amelyek a szegmensben eddig ismeretlen esztétikai színvonalat teremtenek – remek példa ezekre a világításkapcsoló-panel és a kormánykerék porózus fa díszbetétje.

    

Luxury Line – a klasszikus ízléssel rendelkezőknek:
a diszkrét, fényes krómelemek – például a hűtőrács, a légbeömlők, a kipufogók és az oldalablakok keretei – különlegesen elegáns megjelenéssel ajándékozzák meg a klasszikus stílust előnyben részesítő tulajdonosokat. A belső térben klasszikus színek, további krómozott elemek és opcionálisan akár intarziával is rendelhető nemesfa díszbetétek teszik teljessé e járműkarakter kifinomult egyéniségét.

A BMW Line modellváltozatok kivételesen egyéni megjelenést biztosító elemei tökéletesen illenek egymáshoz. Ily módon a BMW Line modellváltozatok egyértelmű és érzelmekre ható vizuális megkülönböztethetőséget kínálnak a modellsorozaton belül. Mindez nem korlátozza a további, a funkcionális és műszaki opciók, valamint felszereltségi csomagok kínálta egyénre szabhatósági lehetőségeket. Az egyedüli kivétel ez alól a 2012 közepétől elérhető M sportcsomag, amely önmagában is jellegzetes és különleges személyiséggel ruházza fel az autót. Az M sportcsomag a Line variánsokkal azonos súllyal kezelendő, az nem kombinálható a Sport, a Modern vagy a Luxury Line modellváltozatokkal.Részletes információért a modellel kapcsolatban kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat itt vagy az ertekesites@rackauto.hu email címen!